lite update

Lägger upp lite bilder nu, eftersom jag hämtade min kära canon idag hos älskling ♥


Elis klättrandes på sin nya rutchelkana (stavning?)


Tårtan som jag gjorde, hihi


Han fick värsta-värsta polisbilen ;) Lät som en riktig polisbil, såklart jääättehäftigt tyckte han!


Såklart fick Malte också smaka tårta


Lillebror eller lillasyster? Vad tror ni? :)


Solade en stund på eftermiddagen idag, så underbart väder! ♥





Nu är det dags att sova, godnatt allihopa!

mors-dag

Helgen har verkligen bestått av mycket firanden. Igår fyllde lilla kusin Elis 2 år och det vart tårtbakning och paketöppning i massor. Fick veta något riktigt roligt när vi väl var på kalaset, Elis ska bli storebror i DECEMBER! De hade en bild uppe på kylskåpet från ultraljudet och Malin (faster) berättade då att det kommer en bebbe lagomt till jul ungefär, jag som tycker att Elis nyss var såhär liten vilket bara är några dagar :)

Igår fyllde även älsklings syster så jag åkte vidare på det kalaset när vi kom hem från Ockelbo. Åkte ut på kvällen med Hanna, Marcus, Vivi, Tim & Virre och grillade i hemlingby. Grillade korv, de rökte pipa och så gick vi balansbanan såklart! :P Åkte hem vid tio ungefär för att kunna lägga oss i tid så vi skulle orka med aftonbladet idag. Sålde väldigt fort så vi var klar redan vid 11 och satte oss ute och solade ett tag i det ljuvliga vädret, sen duschade vi och begav oss mot valbo för att kolla på Rebound. Kollade på dom sen gick vi och tittade efter morsdagspresent, köpte ett beiget(stavning?) Kosta Boda glas :) Sen åkte vi till dollarstores och älskling köpte nån burk att ha pastan i till sin mamma. Åkte till älskling och kollade lite HIMYM och sen åkte vi till farmor för att äta med henne och pappa. Gick förbi selma med en tidning på vägen till Max, hon vart så gaalet glad av att se oss, synd vi inte hann ta ut henne som vi brukar.. Älskling skjutsade hem mig nu vid åtta och jag sitter här i sängen med syster nu. Så typiskt att jag glömde kameran hos älskling annars hade jag lagt upp lite bilder här.
Nu ska jag kolla facebook och lite bloggar, sen läsa lite innan jag ska soova.
Hoppas alla haft en fin helg :)

älskling

Sitter här med älskling nu :)
Passar lillasyster medans mamma är på stan och äter med en kompis.
Vi ska väl gå och duscha när som helst, sen ner på stan och köpa present åt lille skrutt ELIS som fyller två år imorgon! Ikväll ska vi till älsklings bror och kolla film :)


Grattis älskade lilla kusin ♥

Snart fyller ju andra kusinen Max år också, två år han med den 24e juni :)


Off to the shower nuu! myys ♥

äntligen fredag!

Ååh vad det känns skönt med helg nu när som helst. Sitter och raggar ett ställe att vara på för vårat radioprogram (fortfarande!) Och just nu pratar Maria med hennes faster som har en klädbutik typ. Hoppas vi hittar något snaaart!

Hungrig är jag också, blir så trött när jag är riktigt hungrig, tappar orken för att göra nåt så att sitta och åka och hämta syster när jag slutar känns så extremt segt eftersom jag inte kan äta förän jag gjort de. Jobbigt liv jag har ibland, haha! :P

Hade ett betygssamtal med idrottsläraren tidigare imorse och ett G har jag där, men det är jag nöjd med. Hon tyckte jag skulle satsa lite mer i tvåan och försöka jobba upp ett VG då. Så det får jag väl försöka med :)

Now back to the studies ;)

shopping börjar bli min drog..

Illa illa, har gjort av med på tok för mycket pengar idag :o
Men "mycket" kläder har det blivit, iaf motför vad det brukar bli på en månad! Love it!


en helt underbaaart mjuk och gosig tröja från BikBok, 299:-


blå & vit randig bikiniöverdel från en Cubus-outlet, 19:-


vit bikiniöverdel från samma outlet, även den 19:-


också två hotpants från BikBok, va ta tre betala för två (alltså inklusive tröjan)

städa städa varje freda (torsdag)

Vart lite ändringar imorse, läraren kom aldrig och klockan nio fick vi veta att han låg hemma med migrän stackarn. Så jag tog ett betygssnack med svenskaläraren och jag kommer få ett VG! YEEES! :D
Sen åkte jag till mammas jobb en stund och sen ner på stan med sara,veronica & frida. Fikade på mingel&bar, mysigt mysigt - faktiskt första gången jag var där. Tog en suupergod kladdkaka och ett glas isté,mmmmums!
Shoppade lite gjorde jag också, nagellack tubtopp och två linnen. Ska nog shoppa mer på söndag när jag och älskling ska till valbo och kolla på Rebound ;)


ett svart och ett vitt baslinne från H&M


en vit tubtopp från H&M


genomskinligt nagellack från H&M

OCH JUSTE! Var ju på gavlegårdarna i tisdags, fick kolsvarta arbetskläder -.-


och ja jag chansade på att jag kunde ha medium men de vart på tok för stort så jag ser jättekort ut på bilden, inte kort annars ju ;)

Nu väntar städning, sen har jag frågat mamma om vi kan gå på tjejkvällen ikväll på flanör, hehe får se om de blir nå!

godmorgon!

Sitter här i skolan nu och snart någon gång ska väl webbdesignen starta? (börjar halv egentligen men vaart är läraren?)
Igår pluggade jag klart till ungefär 16 tiden sen tog jag min lilla moped och åkte till älskling♥
Fick laga mat där själv eftersom hans mamma skulle iväg på möte, sen gick vi ut och gick en stund. Studerade de nybyggda husen och räknade lägenheter så vi vet hur många extra tidningar vi behöver sen för att sälja där också ;) Hehe. Kom in och duschade, sen la vi oss och kollade på HIMYM (How I Met Yor Mother såklart), awesome som alltid! Vid kvart över nio sa jag hejdå och åkte hem :)

Idag ska jag åka hem efter skolan och städa, eftersom vi ska ha några snubbar hos oss i morgonbitti som ska värdera huset eftersom vi vill bygga om, vad nu bygga om och värdera huset har för någonting gemensamt har jag ingen aning om men så äre iallafall. Men före städningen väntar en seg idrottslektion nu på eftermiddagen med orientering, usch va tråkigt.. Men imorrn är det HELG, äntligen! Inte många dagar kvar till sommarlov nu, närmare bestämt 15!

Nu ska jag kolla runt litegrann, ciao

plugg

Sitter här i älsklings stora myysiga tröja och försöker få klart en filmrecension så jag kan få VG som slutbetyg i Svenska A. Skriver och skriver så jag lära ta en paus och skriva här istället (hmm?), lät nog tokigt det där men jaja.
Har lite mer rester att göra men en var jag så smart och glömde instruktionerna för i skolan TYPISKT MIG..
Nu smsa baby, hoppas jag kan bli klar med allt idag så jag kan åka till honom senare, miss hiiim♥

Dags att anstränga sig igen, heeejdå!

såå söt!

Min morgon började riktigt bra :)
Vaknade jättebra i tid så jag slapp stressa, sen när jag är påväg till bussen ser jag något så otroligt sött! En hundvalp, och jag som är så kär i hundar dog för en stund! Sååå söt, den va ute med sin matte och gick, satte sig ner varannan meter och tittade på mig och när jag kom för nära sprang den till sin matte. Det va en borderterriervalp, inte precis min favoritras, men alla valpar är ju söt när de är små - och jag hade lätt kunnat ta med den lilla hem!


bild från google

Nu sitter jag i skolan och ska kolla på film, skruva den som beckham!

hej så länge

Tack

Tack "Anonym" som hjälpte mig att se vad som var fel med designen :)

headerfråga

Vilken header passar bäst?




Eller



?

Sista programhanteringslektionen

För den här terminen, kanske fortsätter den nästa termin? Vet inte ritigt. Sitter iallafall och ska göra rester eftersom det är dagens göra då vi inte fått någon uppgift. Till lunch är det chickenbits, ååh va gott! Går och möter Annahgirl innan vi ska äta sen väntar svenska efter lunch. Vid kl 16 idag ska jag till gavlegårdarna för att gå på informationsmöte ang sommarjobb, ska lämna in lite blanketter och så ska jag få prova arbteskläderna jag ska ha när jag jobbar. Sedan drar jag upp till pappa och sen till älskliiing♥



Ha en bra dag :)

Nytt utséende!

Japp japp, lite mer vårigt/somrigt och fräscht tycker jag det blev här på bloggen!
Vad tycker ni?

knas m kommentarena

Märkte nyss när jag fick en kommentar att jag inte kan kommentera/svara tillbaka, har vart några som sagt till om att de inte går att kommentera och ärligt vet jag inte varför? Hmm, jag får väl svara tillbaka på er blogg istället för under kommentaren som jag brukar, någon som vet vad det kan vara för fel får gärna hjälpa mig ordna det :)

skoola

Sitter här i skolan med sara men just nu ingen verran, hon är och pratar betygssnack med läraren.
Hungrig som bara den är jag men såklart är det äckelkorv idag, åååh! Och annah hade inga pengar annars hade det blivit donken!! Ska jobba på nu innan vi ska ta lunch, efter lunchen får man reda på nationella provet, känns som jag bara vill slippa det faktiskt..

hejsvejs!

helgens bilder



















hockey hockey hockey..

Sitter i soffan med pöjken min, han kollar hockey han och jag sitter här och fixar med lite blogg grejer :)
Igår va jag och älskling hos pappa efter jag hade städat. Åt kinamat och kollade på sverige-tjeckien matchen och såklart vann inte sverige! Suckers..
Vid halv sex träffade jag upp mina brudar, cajsa & jossan, på stan och vi gick och tog en fika på waynes, det blev det gamla waynes eftersom det nya stängde kl 6 :( Tog en kladdkaka och delade en cola med cajsa, så otroligt gott och jag lyckades få i mig hela kakan även fast jag var jättemätt sen lunchen, hehe. Pratade en lång stund om allt och inget, längesen ♥
Åkte hem till älskling vid halv åtta ungefär och där var marcus & hanna, de stannade tills älsklings föräldrar kom hem för att göra tacos, sen åt vi och sen satte vi oss och kollade på 27 dresses som var på tv. Somnade vid ett ungefär och idag har vi gått med tidingarna, kom ut i bra tid och eftersom det regnade gick vi bara till "stamkunderna" och va inne igen till 11 ungefär. Har suttit lite vid datan och även ätit sen dess och nu äre ju somsagt hockey som gäller, iaf för älskling ♥ Så jag ska göra nå kul i photoshop nu den restrerande tiden som är kvar av matchen, sen ska vi väl mysa eller nå innan jag ska hem.

Ha en trevlig regnig dag ;)

masquerade

Ligger och lyssnar på Eric Saades nya album, låter helt ok såhär långt faktiskt! Idag på idrotten va vi som förväntat vid exhuset. "Orienterade" i ca en timme eftersom vi började ett och slutade tjugo över två, och vad jag menar med orientera va mer en tipspromenad, gå runt och svara på frågor längs en promenad och sen gå tillbaka och jag hittade en ny väg som ledde till en mycket närmare buss mot pappa än att gå ner till stan. Tog den cykelvägen till bussen när vi hade slutat och självklart åker bussen förbi när jag nästan är framme vid busshållsplatsen och nästa gick inte fören en halvtimme senare, TYPISKT MIG, så jag fick sätta mig ner i det fina vädret och bara njuta en stund men det va ju helt okej! Solen stekte verkligen, superhärligt! När jag kom fram till pappa möttes jag av Turbo och Curry som va ute på gården och spatserade, de njuter lika mycket som jag av det vackra vädret det märks :)
Fick present av pappa också, två sköna t-shirtar en rosa och en grön, kan visa bild sen. Inge speciella, bara med nå Texas-tryck fram men jag gillade dom :) Tack pappa! ♥

Nu ska jag skriva lite på en sak, hej för en stund!


edit; bilder på tröjorna!








bilder

Lite bilder från här om dagen när jag fotade lite hos pappa.








namnsdag

Hihi, vaknade med älskling idag♥ Mamma kom in med katten och grattade på namnsdag som jag helt glömt bort att jag hade idag (eller ja Carolina är det idag). Klev upp och gjorde mig klar, och gick till bussen. Riktigt varmt och skönt idag fast vääldigt fuktigt! Just nu sitter jag ute i solen och har webbdesignslektion och det enda man har och göra idag är rester.. Efter lunch är det ju idrott, låter som vi ska vara vid exhuset nu helt plötsligt, hmm får väl se vart vi ska sen.
Nu ska jag njuta av det fina vädret!

Have a nice day ;)

älskling

Ligger här i sängen med älskling nu, och han sover kvar hos mig inatt! super mysigt ♥
I morrn äre skola igen, och det är ju skiiitbra att typ ingen i hela klassen vet vart vi ska vara på idrotten eftersom våran lärare för en gångsskull inte lagt ut nått på fronter.. Men trixi tror det är orientering i Hemlingby som gäller, så det blir säkert så. Nu ska jag försöka få min söta pojke att slita sig från sitt spel i iphonen så vi kan mysa lite innan det är dags att sova!

Säger GODNATT på engång för det här är sista inlägget för ikväll :)

drar till..

min älsklingspojke nu, har suttit här hos papi och degat sen ett-tiden tyyp. Kaaanske kaanske så sover baby hos mig inatt också, hoppas hoppas, det skulle vara så himla mysigt eftersom vi annars bara sover med varandra på helgerna! ♥

Men nu ska jag gå ner och klä på mig och springa till bussen, herrå

Tar min moppe..

Och far iväg till pappsen nu för att titta till missarna! När jag kommer hem väntar en sköön dusch sen ska jag nog läsa lite innan jag somnar. STORT + på vädret idag förresten! Kanonvarmt, satt ju och svettades som en tok ute idag på rasten, fyyy det va värre än i ett solarium :P
Hoppas på lika fint väder imorrn, så kan jag ligga ute och sola en stund när jag slutat kanske :)

Nu ska jag åka! Herrå

Tisdag, 18 maj, 2010

Och vi har en trååkig programhanteringslektion just nu, håller på med excel och jag verkligen HATAR programmet! Usch jag fattar ingenting, och blir bara sur.. Tråkig lunch äre också och tråkig lektion efter den, TUR jag ska träffa älskling sen och lämna tillbaka hans väska som han glömde i min moppe igår, då blir jag glad igen!♥

Kikar förbi missarna efter de, sen hem och lääsa eftersom jag har en bok att göra recension på + en filmrecension på de! Men snaaart är det äntligen sommarlov :) Gud så skönt!

Ska lyssna nu igen eftersom rasten är slut, ha en fin dag :)

Sommar Längtan!

Ååh, idag har det varit en så varm och skön dag, solen skiner och värmer precis som på somaren!
Därför bjuder jag på lite sommarbilder från förra året :)


















a sunny day!

Solen skiner och vi hade ingen mattelektion idag så vi sluta vid halv tolv, kan det bli bättre? Jaa! Älskling kommer strax och hämtar mig så ska vi åka ner på stan. Jag ska testa att sola, får se om jag klarar av att ligga "instängd" en kvart eller om jag får värsta klaustofobi-anfallet och springer ut därifrån, jag är så sjukt rädd för trånga utrymmen! :o heheh
Ååh fick sån fotolust nu när jag kom hem också, såg en ekorre och sen är det ju så underbart grönt och fint ute, blir nog en runda lite senare. Om jag hinner.
Ska ju hämta lillasyster vid tre sen laga mat och sen ska ju jag och älskling ut och äta, myyyspys, jag längtaaaar!♥

Nu kommer älskling när som helst, så jag avslutar här.
Hoppas alla har/får en fin solig dag idag :)

ett och ett halvt år!

Det är sjukt lång tid enligt mig! Att det varit du och jag sen den 17 november 2008 är inget annat än helt underbart♥
Vi har bråkat, för många gånger och en gång gick det för långt, det tog slut och jag var helt krossad. Men vi gav det en andra chans, för älskar man nån ger man inte bara upp så lätt, och det känns bra nu. Otroligt bra faktiskt! Jag är glad att vi hittade tillbaka och jag vill spendera så många fler dagar tillsammans med dig♥

Idag ska vi fira med att gå ut och äta. Fanns inte så bra filmer på bio så det blir en middag istället. Jag längtar redan nu tills ikväll! Hihi.

Jag älskar dig, det gör jag verkligen,
du är det finaste man kan få och jag är så lycklig med dig





17/11-2008
jag älskar dig
-♥-

sunday night

Spenderat hela dagen med älskling, hihih vi kom ju i säng vid kvart i fyra imorse så vi var rätt så trötta när klockan ringde när det va dags för att sälja tidning, kom ut vid tio och det gick rätt bra även fast bilagan va 10:- dyrare, hehe. Duschade och fixade oss när vi såldt klart och åkte över till selma. Tog ut henne på en promenad i Boulognern och hon badade och vi fotade, eller älskling va den som hade en kamera med sig så jag fick stå modell :)
Kan inte visa några bilder, då jag råkade få med mig hans sladd till kameran med mig hem nu och han har ju sin kamera hos sig. Men det kanske kommer upp några bilder under morgondagen om jag har tid, jag & älskling har ju ett och ett halvt år imorgon så på kvällen ska vi ut och äta, mys♥

Nu ska jag gå och göra mig klar! Godnatt

Det är väldigt sent jag vet..

Jag och älskling har suttit och fixat med hans blogg, jag har fixat ihop en ny header samt fixat med kodningen så nu har den ett nytt bättre utséende eller vad tycker ni? Gå in och kolla! ;)

Nu ska vi nog sova så vi orkar med tidningarna imorrn/om 6 timmar.

puss&godnatt

BMS

Vilket står för Blue Mountain State. Sitter här i soffan med älskling och hans mor,far och bror och kollar på den sjukaste serie jag sett, hahaha.
Idag vaknade vi vid 10, åt frukost och sen började jag städa. Städade ett tag, älskling åkte hem och städade han också och när jag var klar åkte jag förbi cajsa en sväng och lämnade tillbaka hennes navelpiercing jag lånat, sen åkte jag till älskling ♥ Vi gick ut och fotade en stund på eftermiddagen, visar några fiina bilder här nedanför :)
Åkte även upp till katterna med älsklings pappa på hans motorcykel, sen åkte vi lite på E4an, faan va fort det gick :o




Nu på kvällen har vi ätit grillat och snart ska vi väl kolla på nån film eller bara myysa, imorrn väntar tidningarna sen får vi se vad vi hittar på!

Ha en trevlig kväll :)

ledigt=skönt!

Hejhejhej.. Ligger här i sängen med pojken min ♥
Känndes riktigt skönt att kunna gå hem igår och va ledig i hela fyra dagar i sträck, och inte bara en vanlig kort helg.
Igår åkte jag hem med Annah efter vi hade gjort nationella provet i matte (som förövrigt gick precis som jag väntat mig, skitdåligt), vi tog ut hennes söta katt Ida i sele och hon sprang runt och nosade, så söt! Sen gjorde Annah mat och vi åt, pommes och kycklig MUMS. Va där till tre ungefär, sen åkte jag hem och packade och for iväg till älskling efter en stund. Vi åt där på kvällen sen åkte vi till hans syster och de spelade fotboll och jag fotade lite :) Vid 9 åkte vi över till pappa för att spendera kvällen och natten där. Åt lite sen gjorde vi ett försök att bada men det gick inte så bra eftersom att det vart så himla trångt! Hahaha, och vattnet svämmade över hela tiden.. Gick iaf upp och kollade på tv en stund sen men vart fort trött och vi gick och la oss istället.
Vaknade ett antal gånger i morse pga båda katterna som hoppade upp i sängen och skulle mysa, spelade ingen roll att vi putta bort dom, hehe. Sen har vi städat HELA lägenheten och handlat lite också. Åkte iväg vid halv 3 och älskling solade en kvart och sen bar det av hem till honom, vi packade och åkte till mig och här är vi nu, väntar på att tacosen ska bli klar, ååååh va hungrig vi ääär !

Ha en trevlig kväll :)

riktig kortisdag

Vaknade vid 11, käkade frukost och drog till skolan vid halv ett. Va där fram till halv fyra typ, sen åkte jag och hämtade lillasyster och vi åkte hem. Gjorde mat vid 5 och sen åt jag och efter det tog jag de lugnt en stund. Vid halv sju åkte jag och andra lillesyster till papi och sällskapa hårbollarna en stund. De fick springa ute en stund och sen va de rätt så nöjda :)

Nu sitter jag och försöker ta tag i pluggandet inför nationella i matte imorrn, usch matte är verkligen inte mitt bästa ämne.. Bättre ja lägger undan boken och sover lite istället..

Godnatt!

SITTER I...

skolan med annaaah och victor och räknar matte, jag har tagit en liten rast just nu och då hamnade jag här.
Efter skolan ska jag åka över till missarna och så kommer min söta älskling dit ♥ Får se vad vi hittar på idag, blir väl kanske nån filmis eller nå. Jag älskar dig pojken min! ♥♥


Du är den som får mig att le, att orka igenom dagen, utan dig är jag inte hel. Jag älskar dig♥

Akita

Såhär ser en Akita ut, för de som inte vet :)
och just denna ser precis ut som Hachiko i filmen vi såg!


bild från google

kanonhelg!

Ja det har varit en riktigt rolig helg! Började med att vi i fredags kväll va med Hanna & Marcus, kollade tv och köpte hem chips o dricka och grejer, de gick hem vid tolv och jag och älskling myste en stund och sen somnade vi. Vaknade på lördagen vid ca 9-10 och åt frukost, fixade oss lite och började ta kort på hans telefon och ipod som han ska sälja, och sen vips var klockan kvart över två och vi var tvungna att rusa iväg till esteraden eftersom lillesyster skulle dansa! Kollade på det sen åkte vi förbi Max och fikade. Äppelpaj och milkshake muumsigt vare.
Drog hem till mig sen för att vara barnvakt hemma hos mamma och vi gjorde mat på kvällen, sen kolla vi på tv och sådär. Åkte hem till älskling igen vid 10 ungefär, kollade på en suupersöt film :) Hachiko, handlade om en skit söt Akita-hund så nu är jag och älskling upp över öronen förälskade i dem och drömmen är väl att nån gång äga en sådan, de är ju såå söta ♥
Idag har vi vart och kollat på när andra systern min dansade, fotade lite där och jag har kommit fram till att jag bara vill slänga 1000D'n i väggen -.- Bajs på den, jag vill ha en NY, BÄTTRE! Hehe, så om nån är intresserad av en kamera börjar budet på 3500:- .. Typ.. Nått sånt.. Fast jag borde vänta tills jag har ett nytt objektiv men det kan jag inte köpa förän kanske tidigast efter/i mitten av sommarn :( Får se hur jag gör..
Efter vi va på dansen åkte vi till Max och åt, sen upp till älsklings kusin som fyllde 16, fikade och så. Var med Hanna & Marcus på kvällen och åkte massa moppe. Svängde förbi Annah gjorde vi också.
Fick ett sms för en stund sen av min kära far som bara ville berätta att han nu befinner sig på andra sidan klotet, närmare bestämt i Chicago! Han ska nu åka vidare till sin vän i Dallas där han ska spendera några dagar för att sedan flyga upp till Albaquerque för att hälsa på sin andra vän. Dåligt avundsjuk jag är, vill ju också åka till USA! :D
Nu sitter jag här och ska nog gå iväg och göra mig klar för kvällen och sova. Godnatt på er alla! ♥

sommarjobb!

Vaknade av att det ringde, och mamma rusar in och väcker mig och säger "Du har telefon!" Jag svarar och på andra sidan luren säger en röst: "Jag ringer dig angående att du har sökt sommarjobb här hos oss" och jag får veta att jag fått det! Det första jag sökte och även det enda, wiho! Kanske inget drömjobb, ska vara på Gavlegårdarna, men tjäna 70:-/timmen i åtta timmar, fem dagar i veckan, i fyra veckor. Det duger för mig! :D

Nu ska jag snart dra iväg till Hemlingby, tråkig friluftsdag idag, man ska bygga vindskydd och göra upp eld och sånt.. I eftermiddag åker jag till Annah och pluggar inför den utredande uppsatsen :)

Ha en bra dag allihopa!

nationella idag igen

Sitter på lunch nu, har haft nationella hela förmiddagen. Engelska läs & hörförståelse, det jag är som sämst på! Så otroligt svårt och höra vad de säger.. Jaja får hoppas att det gick bra iaf.
Nu efter lunch är det mediaproduktion igen och jag fick nyss höra av Maria att vi inte kunde vara i fotostudion vi frågat hos, typiskt! Det blir att kolla runt lite mer då, så vi hittar ett ställe så fort som möjligt.

Nu ska jag kolla runt lite innan vi börjar, hej så länge :)

1+3+3=7

Sitter här i väntan på att världens bästa pojk ska dyka upp♥
Slutade vid tre idag och har suttit här och mixtrat en hel del med bloggen så nu är det en ram runt varje inlägg, ingen linje mellan inläggen, och alla inlägg jag nånsin skrivit finns tillgängliga att läsa - bara att scrolla neråt! :)
Mer grejer ska fixas, tex bakgrunden,färger m.m!

Nä nu ska jag fortsätta städa parker på zoo paradise, som den nöörd jag är. Hoppas hoppas älskling kommer snart så jag får nå vettigt att göra :)

pöss

Helgen

Har varit oaktiv i helgen, men det får ni stå ut med ;)
I fredags var det ju sista april och vi vart ett gäng bestående av mig, älskling, hanna, marcus, jossan, cajsa, tulle & vivi. Gick runt och kollade platser i s.bomhus och tillslut hamnade vi i hövdingabacken, där vi gjorde oss en egen liten eld m.m. Drog hemåt runt 11 och vi sa hejdå till cajsa, marcus, hanna och vivi medans jossan och tulle följde med oss in en stund. När de gick somnade vi nästan precis efter, trötta som vi var :P

Igår kom älsklings släktingar från lindesberg upp och hälsade på, åt fikade och så. Mkt trevligt! Senare på kvällen kollade jag och älskling en massa How I met Your Mother avsnitt hela kvällen tills vid somnade vid halv två ungefär ♥ myyyyys, I Love You Boy! ♥♥

Idag har vi sålt  Aftonbladet som varje söndag, gick riktigt bra idag! Bara två tidningar kvar efter, hehe. Gick ut till boulognern nu på eftermiddagen, tog med varsin kamera och Selma :) Massa fina kort!
Vid kl 6 gick vi och lämnade Selma sen gick vi in till farmor som bor granne med Selma, åt där med pappa och så.

Nu har jag packat ihop väskan och ska bege mig hemåt, ska försööka att komma i säng tidigt ikväll så jag är pigg imorn, får se hur de går ;) Får sällskap en bit av älskling♥ nu på vägen hem så nu ska vi åka!

Toodeluue :D