Från och med NU

Hittar ni mig här

Kommer alltså fokusera på den bloggen istället för denna. Tack för alla fina kommentarer jag fått under min tid här! :)

hockeytime!

Haft en datafri dag idag, skoldagen har nämligen bestått av uteidrott i hemlingby och sen matte med massa böcker. Men ska berätta lite snabbt vad jag sysslat med idag.
Har somsagt haft idrott och matte, och efter de hoppade jag på bussen in till stan för att byta till nästa som skulle ta mig till lillasysters skola. Hämtade henne och tog bussen hem och gjorde lite mat eftersom jag och mellan-syster skulle på hockey! Åt och sprang iväg till en buss, mötte upp älskling på stan och hoppade på nästa buss mot Läkerol Arena. Brynäs spelade grymt bra! Stod 3-0 efter bara ca 4-5 minuter! Matchen va slut vid kl nio och i väntan på att älskling's pappa skulle hämta oss ställde vi oss i kö vid Fan Corner'n och fick autograf av både Eero Somervouri och Dale Clark som förövrigt, om man ska skryta lite, nästan bor granne med älskling ;) Har försökt att sälja aftonbladet till både Eero och även Jonas Nordqvist och Magnus Kahnberg som också bor på alderholmen men bara fått nej, och eftersom Dale är från Kanada, och nog inte ens kan svenska (eftersom intervjun med han gjordes på enbart engelska) så äre nog ingen idé att fråga han nästa söndag. Haha!
Menmen, nu ska jag sova och "ladda" för ännu en utedag i skogen, friluftsdag imorgon mellan 9-14.30 sen en timmes matte B på de.. Godnatt :)

projekt projekt projekt..

Måndag igen. Har haft en massa jobb med projektet "Öppet Hus på JB", riktig projektdag med andra ord. Kan ju passa på att göra reklam här också ;)

- Öppet Hus på John Bauer!
Torsdag 18e november håller JB öppet hus mellan 18 och 20 (tror tiden är så)
Mer info kommer upp när det börjar närma sig.

Fick sluta när vi var klar så halv fyra tog jag bussen till pappa, satt där ett par timmar innan han kom hem och vi  lagade lasagne. Vart supergott! Sen fixade vi i mitt rum, satte ihop hyllan och städade upp på skrivbordet så nu ser det ut som ett rum. Glömde ta bilder på vilket bomnedslag det va förr och hur fint det blev, haha :P

Ska sova nu, har varit så sjukt trött när klockan ringer på morgonen..

Juste! Såhär fin tröja fick jag idag på BIG lunchen ;)


(skitig spegel jag vet)

/caroline

Höstbilder

Va ut och fotade lite på eftermiddagen.

















sovmorgon

Tänk om man fortfarande kunde gå klädd i shorts utan att frysa :(
Saknar verkligen sommaren!



Just nu sitter jag i sängen, ska gå och göra mig helt klar och sen pysa till bussen som tar mig till dagens enda lektion. Har haft en superskön sovmorgon så nu är det dags att fara till skolan, vara där i tre timmar, sen är det helg! :D

Hörs kanske senare, tjingeling!