33 grader i skuggan

Och miljoner i solen, känns det som iallafall..
Har nyss legat ute i solen med pojken min men han drog till gymmet nu och kommer väl inte tillbaka förän vid fem så jag ska ägna mig åt att ligga på en filt i solen tills dess. Helt underbart väder ju! :)

Nu ska jag slöa en stund till i skuggan, sen lägga mig i solen och bara njuuuta!

Have a nice day (;

JUSTE!

Har helt glömt bort att berätta tror jag ?
Familjen har bokat en resa till Rhodos den 15 augusti,
och älskling följer med! ♥
Tycker nyss vi var ute och reste och det var i januari när vi åkte till gran canaria, och nu blir det som sagt en andra resa för oss detta år :)
Ser verkligen fram emot det, som ett skönt avslut på lovet. Efter jobb är det skönt med belöning ;)

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova några timmar.
Imorrn (idag!) kommer världens bästa kille hem! ♥

Bjuder på lite bilder från La España..










Natt Natt!

midsommarafton

Dagens midsommarfirande i bilder.


snygga brudar redo för midsommarfirande! ;)


midsommarstången är påväg upp


springa var mycket roligare än att dansa, tyckte Max


det anordnades lite lekar och priser fick såklart de som vann, men tillslut delades de ut gratis så denna tog jag med mig hem, O'boy box att ha o'boyen i ;)

Nu äre dags för mat, grillat! Sen ska vi mysa med jordgubbar och grädde, MUMS

onsdag & torsdag

Inte bloggat på nån dag nu, men igår slappade vi mest hela dagen och på kvällen åkte vi till Mediamarkt och jag inhandlade en plattång och älskling en dvd! Kanon nöjda med inköpen är vi, jag invigde plattången igår och sen kollade vi på Remember Me och The Spy Next Door. Idag har vi bara tagit de lungt, vaknade upp med älskling men han satte sig vid datan så jag somnade om en stund. Kollade en film mitt på dagen eftersom vi inte hade nått och göra, vi såg Farsan, skitrolig! Rekommenderar den för de som inte sett den :) .. Sen drog älskling på fotboll vid 16 så jag begav mig till mammas jobb och sen har jag spenderat heela kvällen med henne, riktigt mysigt. Först gick hon och klippte sig sen gick vi på stan ett tag, fick ett linne och ett par shorts :) Sen åkte vi och handlade och efter de skjutsade hon mig till älskling eftersom jag lämnade moppen där. Vi mös en stund eftersom han åker ner till släkten i Nora imorrn och kommer hem antingen imorgonkväll eller på lördagkväll, kommer sakna han eftersom vi sovit med varandra två veckor i sträck vilket är mycket för oss då det aldrig händer på vardagar att vi får sova med varandra (i skolveckorna alltså)


Lite bilder på det jag inhandlat



plattången - MediaMarkt, 99:- (rea) supernöjd med den!


shortsen - Bik Bok,


linnet - Bik Bok,

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Skulle va awesome om just du la en röst på min bild :)
klicka här för att rösta!


denhär bilden tävlar jag med :)

TACK TILL ALLA SOM RÖSTAR! ♥

söndag

Ligger här i sängen med prinsen min, har nyss ätit lite och innan de va han och spelade fotboll. Sålde tidningar på förmiddagen och sen åkte vi till far min för att luncha, vart pizza för mig och älskling och pappa va så nyttig så han tog en kebab sallad ;)
Igårkväll träffade jag Linda, barndomsvännen jag skrev om i förra inlägget, riktigt kul att man träffas igen såhär 10-11 år senare :) Gick en liten promenad sen satte vi oss inne i stan och glodde runt i döda Gävle.. Det va knappt en människa ute, bara på alla barers uteserveringar. Tog en marängsviss på donken och satt där och pratade ytterligare en stund, och sen begav jag mig hem till älskling vid kvart över nio för att ha myskväll med film, chips, dip och godiis. Men fick ont i magen precis när vi dukat fram så det blev att sitta och titta på när de andra åt, skyller på den dumma marängsvissen på donken..Blää på den! :(

Nu ska vi hoppa in i en dusch och sen får vi se vad kvällen bjuder på :)
hejhej

lördag 19 juni

Rekordtidig morgon i morse iallafall för att vara sommarlov, mamma ringde och väckte mig klockan nio(!) och sedan hämtade hon upp mig en stund senare och vi åkte till hennes jobbarkompis's häst för att servera lite frukost. Superfin kille, Tubbe (Turbo nånting) en gammal travare berättade mamma.

dåliga bilder, i know


Sitter i älsklings säng nu, han spelar NHL och jag kollar runt bland lite blggar. Har nyss ätit och ska strax slänga oss in i en dusch sen får vi se vad som händer. Jag ska träffa en gammal barndomsvän framåt kvällen, har inte setts på ca 10 år så det ska bli trevligt! :)

Nu äre duschen som gäller!

hemma

Nu är jag hemma igen, tog sju-bussen hem från sandviken, riktigt trevligt hade vi. Bakade ju kladdkaka OCH rabarberpaj, sen va de mat precis efter. Chickenbits och ris för andra gången idag, hehe.
Nu står älskling i duschen och jag sitter här i sängen. Ingen aning om vad som händer under kvällen, förmodligen har baby med sig en film eller så kanske vi går ut en stund :)

Ha en mysig sommarkväll!

bakning i viken

Sitter hos Jossan ute i Sandviken, efter en virrig bussfärd så är jag äntligen här! Vi bakar för fullt, både kladdkaka och rabarberpaj. MUUUUMS :)

Firar 19 månader idag med älsklingspojken också!
♥ Jag älskar dig Tobias ♥

film-mys

Nu väntar film-mys med bästa! ♥
Dagen har spenderats med älskling, och senare mot kvällen gick jag över till annah & victor en stund.
För dom som ville veta asså ;D

moppejävel

Kom hem sent inatt, åkte från annah och victor vid halv två ungefär och la oss direkt när vi kom hem till pappa. Vaknade vid 11 idag, låg kvar en stund i sängen för att njuta av att det är måndag och sommarlov sen gick vi och handlade frukost. Åt frukost framför tv'n och fastnade sen där i nån timme innan vi begav oss mot älskling och här har vi varit sen dess. Kollade klart på sex and the city 1 och sen har vi ätit och nu vid 5 skulle älskling spela fotboll med lite grabbar så jag tänkte dra mig hemåt, men såklart startar inte moppejäveln! Kickade, testade elstarten, kickade osv .. Inget resultat så jag är fortfarande kvar här, nästan helt själv nu, hans mamma gick nyss och hans pappa ligger och sover.. Kul! Så jag sitter och väntar på att Thomas ska komma förbi och kolla på den, händer inget så får Baotian övernatta i älsklings garage.. Efter middagen drar vi över till stefanson/strand för att förhoppningsvis spela lite mer PLUMP! Hade ju film/kort-kväll igår, kollade epic movie och down with love, sen spelade vi kort! Superkuuul :D

Jaja, ska väl sitta här en stund till.. I väntan på bättre tider, haha!
Hoppas alla haft en fin dag :)
Här lyser solen!.. Ååh, om man endå hade haft en bikini här..

kratte masugn

Har spenderat mina två första sommarlovsdagar med älskling. Igår var vi hos mig, jag städade och så och sen åkte älskling hem till sig och jag svängde förbi katterna innan jag också begav mig mot alderholmen. Tillbringade kvällen i sängen kollandes på film, såg Have you heard about the Morgans? och sen varte lite HIMYM-avsnitt innan vi somnade.

Idag har vi sålt tidningar som varje söndag, och sen vart vi hämtade vid halv ett för att följa med på största lillasysters dansuppvisning mitt ute i skogen på ett ställe som heter Kratte Masugn. Superduktiga var dom allihopa!

Nu har vi nyss ätit och jag har lutat mig tillbaka i älsklings nya fåtölj. Ikväll väntar filmkväll med Annah & Victor, kul kul! :)

Innan maten bytte jag piercing i naveln, eftersom den varat och krånglat ett tag. Men nu hoppas jag den håller sig fin - känns redan bättre och det är inte lika rött runt.

Har bytt från denna..


Till denna (igen) :
(gammal bild)

:)

skolavslutning 2010

Äntligen lov nu! Skönt skönt :)
Tog någon bild vid fikat i vårat klassrum eftersom det regnar idag :(
Efter fikat hann jag precis åka hem, komma innanför dörren och så ringer älskling och säger att jag ska komma ner på spicey house och äta med han & hans mamma, så det va bara att ta nästa buss ner. När jag kom dit va snyggingen klädd i jeans, vit t-shirt och skjorta! Snyggtsnyggt ♥
Hoppas han kommer närsomhelst, har tråkigt som bara den..


Pinglan min, med vit klänning och allt! rena studentbruden ;)


Some of the girls


Killarna högg in på fikat!


Tessan, Fredrik, Viktor, Jennie, Johan & Tobias på bild


Tårta & betyg!

Så var sommarlovet..

.. nästan här.
Imorrn är det slut på vårterminen, och ett relativt långt sommarlov väntar mig :) Underbart tycker jag!!
Dagen har spenderats i skolan, och sen med älskling. Åkte till pälsbollarna tidigare idag och matade och vattnade dom, sen har vi varit hos mig, tagit en promenad och köpt glass osv.
Har märkt att jag verkligen avskyr vintern! Det är kallt ute, det blåser och man vill bara ligga inne och sova. Men på sommaren så kan man bada, äta glass (ja det är en sommargrej för mig), sola, gå i shorts och linne och bara njuta av värmen! Awesome, jag äälskar sommaren ♥

Vad tycker ni

Sommar eller vinter

?

brännbollsdagen i bilder

Var ju vid Måsberget och tittade på när media visade va de gick för, haha!
Jag, Annah och några till satt vid sidan av, pratade fotade och spelade fotboll ;)
Älskling och Tulle kom dit vid 11 ungefär och vi stannade ända till en bit in i fotbollsmatchen mellan treorna och lärarna.

Lite bilder (fotade av annah)


Nya frisyren, klippte bort det slitna + lite till. Syns inte jättebra hur de ser ut men ^^



Fler blev de inte, internet dampar så jag kan inte ta emot fler bilder, men tack Annah för att du försökte skicka :)

Nu ska jag sova, skola imorrn! -.-

Brännboll

Idag står brännboll på schemat, även fast vi börjar halv tio är jag redan vaken eftersom det kommer några och byter spisfläkt när som helst. Skulle ha följt med och fotat småsyskonens skolavslutningar men skickade med kameran istället :P

Nu äre dags för frukost!

oturs-måndag

Ja en riktig otursdag har det varit. Började med att jag fick stressa ner på bibblan och när jag stressar går inte riktigt saker som de ska.. Tog moppen ner men kom bara till fängelset, när moppen sakta sakta dör.. Soppatorsk.. Fick ta bussen ner till stan och kom ju inte liite för sent, men Jennie bara skrattade när jag berättade, haha! Väl på bibblan letade jag mig till de andra och fick vara med på sista kvart-tjugo minutrarna av studiebesöket. Sen gick jag hem till älskling och vi åt lite, sen åkte vi till mammas jobb och vi följde med henne ner på stan för att jag skulle kunna få pengar till klippning. Så jag fick pengar och vi gick iväg till Salong Obsession (hette något sånt). Så nu har jag rätt så kort hår, faktiskt väldigt skönt för det är lättare att sköta :) Men jag har märkt att det nu innebär att jag måste engagera mig åt det igen, sånt som jag hatar för att jag är så dålig på det. Blir oftast bara en tofs och sen får det va så resten av dagen. Blir bara arg på hur fult det blir när jag försöker, hehe. Önskar att jag var lika duktig (eller kanske ska säga orksam) som frisören idag, plattade det perfekt, sprayade med säkert 4 olika sprayer, ja..

Nu på kvällen har jag iallafall kollat lite How I Met Your Mother med älskling, innan kollade vi Harold & Kumar 1 och 2. Tankade en dunk och åkte och "matade" Baotian nu så jag kunde ta mig hem, tack för att du hjälpte mig älskling♥

Dags att ta det lugnt i soffan en stund nu, byee

sveriges nationaldag

Och jag har verkligen INTE firat den en gnutta.
Men ett grattis-sms slängde jag iallafall iväg till lilla Semlan som fyllde 4 idag, såklart har inte hon en egen mobil men matte Gunilla har ;)
Dålig har iallafall updaten varit men det är ju som vanligt, iallafall så var jag och hjälpte farmor att flytta igår. Följde med upp och fick se nya lägenheten och ååh vad minnen som strömmade genom huvudet på mig. Var ju mycket i den byn när jag var liten eftersom hon bott där förut :) Lastade två bilar med varsitt släp och begav oss upp, packade ur allt och sen gick vi och beställde mat på grillen och vi åt och fikade sen åkte vi hem till Gävle igen jag och pappa. Jag tog min lilla moped till älskling och kvällen spenderades framför tvn och vi kollade såklart på How I Met Your Mother!

Idag pallrade vi oss upp för att sälja lite tidningar, sen kom lillasyster och vi tog mopparna till valbo för att kolla på Eric Saade. Fick vänta ett tag på att helikoptern skulle anlända, men väl nere på marken fick han åka Audi R8 fram till scen! Sen drog han igång med Break of Dawn och sen Manboy, grymt bra! Hjälpte älskling att ta lite bilder och jag hoppas han skickar dom snart så kan jag bjuda på några. Annars får ni hålla koll på hans blogg!
En signerad skiva fick jag med mig hem också! Tog en eeevighet att stå i kö :P


japp lillesysters namn står med för hon hann säga "jaa" när han fråga om skivan var  till oss båda fortare än jag hann blinka, hahaha !

Nu pratar jag med paret boogh-nåtfors på skype, och vi pratar hurvida HIMYM är kung eller inte, och såklart är det helt awesoooome! Ellerhur? :D

Nu ska jag be om lite bilder från älskling, sen ska jag väl gå i säng nångång.
Imorrn väntar biblioteket med klassen för ett litet studiebesök sen ska jag KLIPPA MIG (äntligen!) och sen spenderar jag väl resten av dagen med älskling ♥ I love you boy!

vg!

Fick höra av Jennie idag att jag får VG i slutbetyg för svenska A även fast vi skulle gjort bokprov idag/imorrn, men det finns ingen tid för det. Wiie! Sitter och gör programhanteringsuppgiften nu, extragrej för att få VG i det också, så minst tre nya VG'n går jag ut med (om man räknar med VG't i datorkunskap).

Men nu ska jag äta pankakor, sen kommer baby ♥

3 juni

Sitter ute i sofforna med Maria just nu, på förmiddagen har vi jobbat helt och hållet med radioprojektet och så lär eftermiddagen se ut också eftersom det är projektvecka. Vädret är det ju inget fel på idag heller, ungefär lika skönt som igår :) Dagens outfit består av "lack"-leggings, vit tubtopp, en svart tjocktröja och svarta ballerina! Bild på det kommer nog sen.

Nu ska vi nog strax sätta igång med radio-arbetet igen,
tjingeling tjingeling!

T

Sitter och kollar igenom bloggen lite, på gamla inlägg och så. Märkte detta under tiden jag kollade, mina födelsemärken bildar ju ett T!
Är inte det lite sött?
Hihi, visade det för älskling och han tyckte det var gulligt :)

Aldrig tänkt på det förän nu, men liite roligt vare allt :P



större bild:

skin skin underbara sol

Ligger ute i trädgården på en filt, solen verkligen steker idag and i love it! Har legat här sen ett ungefär, sjukt underbart väder alltså :) Att kunna ligga i bikini under en strålande sol är nog bland det bästa som finns!
Ska snart bege mig till älskling som snart slutar skolan, myys de ♥



Härligast av allt idag är att jag är GODKÄND i matten, gick ju åt helvete på nationella men nu har jag jobbat upp mig till ett G iaf, nöjd med det! Blir att kämpa extra hårt i höst, matte b verkar inte jättelätt precis men va har man att förvänta sig, börjar ju i tvåan i höst! Helt galet :D Men innan dess ska jag njuuuuta av sommaren så länge det går, även på jobbet ;)
Nu ska jag sola en stund till, sen pysa till holmen. Sola lugnt!

en dag på "Stöveln Öbergs"

Var ju på arbetsplatsen idag med Maria, Stöveln Öbergs Cykel & Sport!
Vi åkte dit till tio och det droppade in lite kunder nästan på en gång. Vi gick runt och tog lite kort i affären, gick ut en stund, sen var det dags för intervjun och den gick bra. Stannade till kvart i ett ungefär, sen begav vi oss mot stan och farmor en snabbis. Vart uppringd av Thomas (som vi precis hade åkt från) och vart därmed erbjuden att åka till en restaurang och äta eftersom han redan hade betalat åt oss, så vi åkte dit och käkade sen åkte jag till älskling och Maria hem :) Stannade bara en stund hos älskling och åkte sedan vidare för att hämta lillasyster. Började laga mat vid kl 6 och sen åt jag och älskling kom hit ♥ Låg mest bara och myste för jag hade så himlans ont i magen.. Sen åkte han vid 9 och jag hoppade in i en otroligt skön och efterlängtad dusch och nu har jag bäddat rent i sängen och ska strax sova.
Godnatt godnatt!





1 juni!

Började dena junidag med att rasta moppen lite, dvs nästan från mig ner till st1 :o Bara för att bensinen tog helt slut då, men det var jag förberedd på. Är hemma nu igen och väntar på att Maria ska smsa och då ska jag gå och möta henne vid bussen eftersom vi idag, äntligen äntligen ska till en arbetsplats (som vi så länge letat efter). Ska till min låtsaspappas jobb, Stöveln Öbergs cykel & sport ;) Ska göra ett radioprogram i skolan och då ska en intervju finnas med i det så vi ska dit några timmar idag och ta lite kort, intervjua och bara se hur det är en helt vanlig dag på en cykel & sport butik.

Nu smsade Maria, så jag ska strax bege mig ut till bussen, hejsvejs!