natti-natti time

Sitter och ska bara städa klart någras parker på Zoo Paradise (=moneymoney), sen ska jag sova. Hihi
Åkte till skolan imorse, hade engelska - jag och Annah jobbade på bra tycker ja! ;)
Lunchade vid halv tolv, och jag åt en maaaaassa pannakakor, gottgott!
Åkte med Annah hem och vi fikade och kollade på när hennes katter apade sig, sen gick jag ner och tog bussen för att åka till lillasysters skola och fika och pyssla. Gjorde några kort och en liten kyckling ^^
Sen åkte vi hem och mötte älskling som stod utanför dörren, sen varte mys mest hela eftermiddagen och nu vid tjugo i nio gick jag med han till bussen. Ska sova strax, bara städa liite till ;) Hihi jag har blivit en nörd av det spelet också, inte bra :p

jag älskar min tobias morell mest ♥♥

godnatt

pluggkväll

Japp, blir en pluggkväll för mig nu, ska skriva om en grej på svenskan och så lite engelska och idrott. Får se hur långt jag hinner idag, annars fortsätter jag imorrn!
Ska snart gå iväg till ica tror jag och unna mig en påse polly, fick sånt godis sug tidigare idag! :o hehe..

Jaja, tillbaka till studierna va det..

Btw, sitter och kollar upp objektiv! Dethär ska jag nog försöka spara till! Lät som ett superbra pris för nått jag vill ha så mkt!

http://www.pixmania.se/se/se/14606/art/sigma/objektiv-telezoom-70-300m.html
(ska lära mig detdär med att länka till nått senare)

r.i.p nellie

Så var världens sötaste hamster i himmelen, lillesyrrans hamster Nellie.
Kännde för att gå upp och kolla hur hon mådde, och då sitter hon i sitt hjul och bara hänger med hela kroppen, hon brukar alltid ligga uppe i sitt lilla loft men nu satt hon i hjulet och försökte röra sig men det gick inte, jag tog upp henne och inte ens då reagreade hon och ville hoppa ur greppet eller nått som alltid annars, va bara helt tung i kroppen.. Berättade för lillesyster när hon va hemma, att nellsan inte va som hon brukade, hon började såklart störtgrina och sen gick det bara utåt för lilla pälsbollen, vid sju trodde vi alla att hon tagit sitt sista  andetag men då skriker mathilda; hon andas! .. Och det fortsatte hon med en stund, tills vi kom upp igen och hon va kall och stel, död..

vila i frid lilla skruttan ♥
för att vara så liten, så tog du otroligt med plats hela ditt nästan 2,5 åriga liv.

väska


tha bag
Såg den för nån dag sen när jag va på stan med Annah, och nu har jag köpt den, gick därifrån 400 spänn fattigare men åå så värt det de va! Kalasnöjd är ja, nu får jag plats med så mycket mer i en och samma väska och det va kravet för en ny, att den skulle rymma både kläder, dator, kamera i samma.

Träffade älskling nere på stan efter jag slutat, köpte väskan och sen åkte jag hem.
Nu ska jag plugga!

världens roligaste morgon

Åh, så himla trött och jag verkligen hatar måndagsmorgonar. Vaknade och ville inget annat än ligga kvar i sängen. Nu sitter jag i ett grupprum med min grupp och vi ska jobba med andra världskriget och sedan göra ett radioprogram av det, superkul.. Typ inte.. Jaja jag får stå ut.

Nu ska jag gå på rast med Veronica :)

27 mars

Födelsedagsdag idag! Jag och älskling vaknade runt halv tio, låg kvar i sängen ett långt tag sen gick vi u för att äta frukost och så. Sen vid ett duschade jag och sen åkte jag till Linn för att fira henne på hennes 18 årsdag. Stannade till 4 ungefär, sen fick jag skjuts hem till älskling and here i am at the moment. Vi skulle åkt förbi och grattat Annah som också fyller idag, men hon skulle få ännumer besök så det får bli imorrn :) Grattis gumman!♥

Älskling gick precis in i duschen och kommer väl lika snabbt tillbaka så jag blir väl inte sittandes här så jättelänge till, ikväll ska vi nog bara kolla på film, äta gott och mysa :) Otroligt efterlängtat ♥

..Igår hände inget seciellt, va i skolan på förmiddagen och hade svenska, sen drog vi alla tjejer till nån mässa på Bilmetro och där träffade jag älskling, gick runt några varv och kollade men det va så sjukt varmt att vi gick ut efter bara en liten stund. Tog bussen hem med Annah sen gick jag och älskling hem till mig.


Nä nu ska jag slita mig härifrån strax, Ha en trevlig kväll! ♥

frisk snaart!

Wiho, jag ha inte haft feber på hela dagen såhär långt!
Hoppas det blir skola imorn, vill inte missa mer nu, och jag saknar mina tjejer :(

Pratade nyss med älskling, guud så jag saknar han ♥
Inte setts sen i söndags..
Imorrn ses vi älskling! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Sex and the city!

Soff-liggar-dag

Sjuk fortfarande så sedan jag vaknade vid halv 11 har jag enbart legat i soffan och kollat tv. Nu är jag riktigt trött på att vara sjuk, vaknade idag och kännde mig rätt så frisk men sen kom febern igen :( Gick och la mig igår med ca 37.6 , rätt tröttsamt att vakna med feber igen idag.. Jag som skulle varit med älskling igår och sen bakat kladdkaka med annah idag :( ♥

Nä nu ska jag kolla tv igen..

feber-dag

När jag gick och la mig igår hade jag ingen aning om att jag skulle vakna upp såhär sjuk idag. Jag vaknade, mådde illa och näsan var helt täppt, tog alvedon och la mig igen och började toksvettas som följdes av att jag frös så mycket att jag virade in mig i täcket så gott de gick, jag nästan skakade för jag frös så mycket. Sen somnade jag.. När jag vaknar igen känns det nästan som vanligt men efter en stund börjar näsan rinna igen.. Jag verkligen avskyr att vara sjuk, förkyld är nog det värsta för då rinner näsan och jag nyser heela tiden, runt 38 grader i feber gör inte saken bättre. Super tråkigt.
Nu ska jag snart äta, sen skulle jag vilja gå ut och röra på mig. Blir så himla rastlös av att vara hemma och göra absolut ingenting, men vissa dagar är jag så trött på t.ex skolan och vill inget annat än att ligga hemma och göra just ingenting, konstigt det där..

Nu ska jag gå och snyta mig, skriver kanske senare :)
Hejdå så länge ♥

ang. designen

det är en tillfällig design, så jag har en anledning att göra en ny snart, hihi
nu vill jag ha förslag på hur den ska se ut, gick rätt dåligt sist jag bad om tips, kom igen! :)

Skoola

Mattelektion just nu, jag sitter breve annah och jobbar. koordinater och skit har vi precis börjat jobba med nu, men ett plus - ny lärare = superbra!
Just nu lyssnar vi på muusik och har rast :) hihi
Sen när vi slutar drar jag till pappa, köper mat åt katterna och sen får vi se vad jag gör .. ♥

Kanske åker jag till min pojkvän som är sjuk, och sjukar mig med han. Vi är båda förkyld nu efter vi vart hemma  hos mamma där heela familjen är sjuk typ, så nu rinner näsan som baara den.. Feber har jag ju redan haft för nån vecka sen. Saknas bara hosta..

Helgen har inte vart vidare speciell, gick och sålde tidningar med älskling igår - och det va inte jättemånga som köpte tidning, inte ens eero somervouri (stavning?) .. jaja :P

snart är rasten sluut, så nu är även detta inlägg sluut
ciao så läänge :)

tröjan

jag lovade bild på verkar ni få kolla min bilddagbok (morresflicka) för att få se, dumma dumma blogg.se att dampa just nu :(
jaja, jag ska ta och krypa ner under täcket nu. Imorrn väntar en lektion och sen börjar helgen halv tolv för vi har ingenting efter lunchen! wiie :D

pokonis ♥
puss och kram och nyp i stjärten ;)

Gårdagen

Igår åkte jag ner och träffade älskling på stan efter jag slutat. Vi gick och tittade lite, jag fick en tröja av älskling (tack♥) sen gick vi till Java och beställde varsin Taco Focaccia, suupergott! ♥
Efter en stund gick vi hem till älskling, brännde ut filmer och packade för att sedan gå och hämta Selma. Vi fick skjuts upp till pappa och direkt när vi kom dit gick vi och handlade litegranna. Sen kollade vi film ända fram till tolv ungefär och efter det gick vi och la oss.
Riktigt mysig dag, tack för dessa underbara 16 månader älskling! Jag älskar dig obeskrivligt mycket ♥

Idag vaknade vi vid halv åtta, älskling började vid nio så vi tog bussen tillsammans - han klev av vid Polhem och jag och Selma fortsatte ner på stan och jag gick och lämnade henne. Sedan tog jag bussen hem till mamma och just nu ska jag bara käka och sen dra ner till skolan för att ha idrott. Sen åker jag till pappa igen och städar lite!

bild på tröjan kommer senare eftersom det krånglar med att ladda upp bilder nu :(


C ♥

16 månader med bästaste

Efter inspelandet av radio med Verran åkte jag direkt till pappa, matade kissarna och åkte ner på stan igen och mötte älskling ♥ I väntan på att han skulle komma ner på stan gick jag in hos hans syster i hennes blomsterbutik och väntade där :) Sen gick vi och tog bussen från stan hem till mig. Myste ett tag, jag hjälpte till med maten och sen kollade vi på Dating in the dark, hahah jag tror det är det mest oseriösa program jag sett! Dejta nån i mörkret, bli hyperintresserad och sen bara dissa när de kommer till utséendet. Hmm..
Jaja, nu ska jag ha engelska! Sen efter lunch är vi inte ledig utan vi ska ha webbdesign, wiho - eller nää, jag går hellre hem..
Och eftersom jag och älskling firar sexton månader idag så ska vi gå ut och fika nånstans, myys ♥

Sommar Längtan!

Japp, thats the name, min och Veronicas nya radiokanal ;)
Vi har så sjukt kul medans vi spelar in, har brutit ut i skratt hunratals gånger minst, haha!
Nu ska vi fortsätta!

hejsvejs

rubrik

Så segt att behöva hitta på en rubrik every fucking time ;)
Studiebesöket idag va ju rätt, kul.. Vi fick höra en massa om radion & historia typ - sen fick vi gå in i studion där de höll på med live-snacket  x'D Nån snubbe kom in och knäppte massvis med kort plus att jag tror han filmade, men jag kan inte nånstans på deras hemsida hitta bilder?! Kanske valde de att inte publicera dem, *puh*

Mattelektionen efter lunch gick bättre än jag trodde, och sen tog jag och Verris bussen ner på stan, hon stannade vid tåget och jag gick vidare till älskling ♥ hade en riktig myysdag, kollade på The Stepfather (typ skräckis) och sen bara myste fram tills jag fick hämtning vid kvart över nio.

Nu ska jag gå och släppa in sandmonstret som sitter utanför fönstret och glor, sen ska vi sova :)
natti!

Måndag morgon

Härlig morgon! Det är fint väder ute och jag vaknade helt utsövd, usch så trött jag varit senaste veckan varje morgon klockan ringer.. Idag ska klassen på studiebesök till SR (sveriges radio) kvart i elva, så jag ska försöka hinna på bussen som går tjugo över tio. Sen väntar mattelektion, usch! Efter skolan ska jag kanske upp till missarna och slänga i lite mat i skålarna, annars åker jag direkt och träffar älskling♥, får se hur det blir.

Nä nu ska jag göra mig klaar, hejdå så länge (:

melodifestivalen

Jag och älskling kollade på melodifestivalen igår, och självklart fick man stänga av Tvn besviken :( fel låt vann, det skulle ju varit Eric Saade! Fast va spelar ndet för roll? - Sverige vinner ju aldrig eurovision endå..

Just nu har vi precis kommit ut ur duschen och ska gå och dela ut Aftonbladet, sen får vi se vad vi hittar på!
Kanske blir en sväng med Selma i det fina vädret :) ♥

Underbart!

Så otroligt underbart, vi har fått ändrat schema och kommer sluta halv tolv varje fredag! Nu kan jag träffa älskling mitt på dagen, det blir fortare helg! Kul att ha halva fredagen tillsammans istället för att han slutar vid ett och jag vid halv fyra som innan. kanske hur skönt som helst?! ♥

God Morgon!

Svenska lektion just nu, vi pratar om antikens grekland och jag måste säga att det va en konstig tid..
Jaja, efter lunch har vi medieproduktion och jag hoppas vi slutar tidigare. Vill ha helg nu!
När vi slutat åker jag ner på stan med mamma och möter äskling där, så ska jag få ett (till) par nya skor, hihi



du är underbar ♥
jag älskar dig

tha shoes!

Äntligen mina!

såhär ser de ut



Nu ska jag och katten sova, godnatt ♥

Det går bra för mig

Ååh vad jag inte kan lova att skriva, haha..
Iaf så sitter jag på webbdesign - fått veta nyss att vi ska byta lektionsdag till onsdag eftermiddagar istället för torsdagsförmiddagar = SOVMORGON!
Snart är det lunch och efter de idrott, vad vi ska göra har jag ingen aning om.
Efter drar jag ner på stan och köper skoor

Såhär ser dom nästan ut, observera att dom jag ska köpa är helsvarta med vitt B och vita snören + att dom är högre i "skaften" ;)

english

Halloj!
Så var det onsdag igen då, engelska nu fram till halv tolv..
Just nu har vi rast så jag ska följa med flickorna som ska gå och köpa mackaaa !

skriver mer sen, Tjingeling!

hungrig som en varg!

Hejhallå!

Jag sitter här själv i skolan ja, alla gick hem för typ 50 minuter sen -.- själv ska jag ha resurs fick jag veta idag på förmiddagen, eftersom jag var borta med älskling på semester♥ första veckan efter jullovet och missade outlook-delen de gick igenom då.. Hungrig som bara den är jag men det är äckelkorv så jag står över maten.. Halv ett börjar resursen och sen får vi se om jag hinner till pappa, efter det ner på stan och träffa älskling eller om jag direkt måste ut till lillhagen och hämta ebba -.-

skriver mer senare! (försöker att komma ihåg att jag lovade detdär nu)

hejdå så länge♥

godnatt!

Tusse & jag säger godnatt nu ♥


nått fult jag slängde ihop på tjugo minuter typ ^^

oops..

Hela lovet har visst gått utan ett enda blogginlägg (a)
har iaf mest slappat med älskling, åkt båt med familjen och kollat på film efter film och massor av Legend Of The Seeker-avsnitt ;)
Känns inte superkul idag med skola igen, just nu sitter jag och nåra av tjejerna ute i sofforna och det vimmlar förbi frågvisa människor som har i uppgift att göra undersökningar.
" - Hur många timmar per natt sover du?"
" - Hur många gånger festar du per månad?"
" -Hur många timmar per vecka tränar du?"


Nu ska vi gå in i klassrummet,

hejdåå