Bilder!


Tänkte visa lite bilder på byxorna jag köpte i förra veckan, och även lite bilder på nya hårfärgen! Men som sagt är håret under "konstruktion" fortfarande. Åkte och letade efter silverschampo men utan resultat. Funderar på att bleka det hår som vart mörkare än det andra men jag ska låta det gå några dagar så det får tvättas några gånger och se hur det blir.


(klicka på bilden)




Dock är jeansen på bilden en storlek mindre och som ni ser fick jag inte igen knappen, men de jag köpte var storleken större vilket gjorde att de var något lösare i benen än dom på bilden.

31 augusti

Har varit en riktigt seg dag i skolan, idrott & hälsa B och efter lunch matte B. Matte är verkligen inte min grej.. nu ligger jag i sängen med älskling, har firat hans pappa som fyller 49 idag :) juste! Har färgat håret, lägger upp lite bilder när jag kommer hem :) men ska åka och köpa silverschampo eftersom färgen är lite för gul, tycker jag. Men ska mysa lite m sötaste innan jag ska åka <3

Näst sista augusti

Hösten är på god väg, det känns. Tog fram vinterjackan imorse, gick till bussen i regn och rusk och har suttit ute nästan heela dagen, förutom några promenader med Verran under dagen :)
Har haft första lektionerna idag, mediekunskap och projekt & företagande. Rätt så okej faktiskt.

Min pojke är duktig och gymmar idag, och så slutade vi båda rätt så sent så vi ska ses imorgon istället. Därför har jag passat på att springa på affärn nu på eftermiddagen. The rest is still.. a SECRET ;)

Nu ska jag gå upp och dammsuga lite,

see jo!

myshelg

Så va det söndag igen, helgen är förbi men jag har hunnit med både ett kalas för pappa som fyllt 41, ett fotomaraton och massssa mys med älskling ♥
Ska ta och göra mig klar nu och sen sova, imorrn börjar alla lektioner igen!
Går 8.45-15.45 Måndag, Tisdag och Fredag. Onsdagar börjar jag 8.45 och slutar jag 17.00(!) och Torsdagar börjar jag 12.45 och går till 15.45.

Ska försöka orka med en ny termin nu, fick veta att de roligaste lektionerna (bl.a Fotografisk Bild A) börjar efter jul
:(


Godnatt Godnatt

Lee

Lee va namnet på byxorna, men bild får dröja för jag hittar inte telefon sladden ;)

Nu ska jag sova när jag pratat klart i tele med älskling ♥
skola imorrn..

Näst sista sommarlovsdagen

Sitter i soffan och kollar på Livsfarliga Husdjur, nån serie typ om folk som har tigrar och leoparder som husdjur. Helt sjukt söta djur men som kan vara så lömska och elaka, läskigt..

Ska väl sova snart och vakna upp till min sista sommarlovsdag,
blää jag vill ha sol och värme och lov hela året om ♥

Ska tillbringa min sista dag med att ta en vända på stan, får se om jag får tag på Cajsa, annars får lillasyster eller älskling följa mig ner, har hittat ett par sjukt snygga jeans jag vill ha som jag ska se till att prova en större storlek av än dom jag provade igår och förhoppningsvis blir dem mina! :) Väldigt dyra dock.. Dryga tusenlappen, men jag köper så sällan jeans att det är värt att kosta på lite ibland! Hihi

Nu ska jag kolla vidare, godnatt

Äntligen nytt utséende

En regnig dag när man inte har något att göra, blir det lätt att man fixar tex en ny design. Det har jag tillbringat tiden åt sedan jag vaknade imorse ;) Och sålänge får det se ut som det gör, ska fundera ut en bra bakgrundsfärg och eventuellt lite mer grejer.

Nu ska jag äta, sen hämta lillasyster och efter det invänta älskling ♥

Allt om Rhodos

Kommer lägga ut ett/flera inlägg om Rhodos-resan med bilder och lite vad vi gjort om dagarna, inom de närmsta dagarna före jag börjar skolan igen. Så håll ut alla ni som är nyfikna! ;)

Hemma!

Ja tyvär råkar jag vara i kalla Sverige istället för varma Rhodos, buhuuu :(
Hahah, nej då det är kul att vara hemma också, känna kyyylan så fort man lämnar täcket istället för att ligga under ett tunnt tunnt lakan med a-c'n på, de få 19 grader utanför dörren istället för runt 30-35 dygnet runt.. Nej jag saknar det inte alls.. SÅKLART JAG GÖR! :(

Nästan så jag vill ta av jobblönen som när som helst trillar in på kontot och åka tillbaka!
Iallafall så kommer det snart en Josefin Eriksson till mitt lilla blå hus och just nu ramla hon faktist in!
så nu ska jag duscha och så,

hejhej!

RHODOS!

Sitter har i Rhodos nu, ar inne pa varan femte dag har och jag vill inte aka hem  for jag vet att host och kyla vantar. Hoppas ni forstar vad jag skriver aven fast jag inte har prickar med ;)

Snart ska jag och alskling ga till stranden, sen aka in till Rhodos Stad och ata och kolla runt lite. Imorrn blire vattenlandet sen aker vi hem pa sondag :(

Nu vill alskling ha datan :)

Ny Kategori!

Har skapat kategorin Rhodos nu, för att när jag kommer
hem kunna ha en egen kategori för bilder m.m från resan :)

♥ Canon EF 50mm f/1,8 II ♥



Äntligen är det mitt, och tidigare än väntat dessutom!
Har invigt det med att fota älskling i kvällsljuset en stund och jag är SÅ NÖJD med vad jag köpt :)
Kommer bli måånga bilder från denna resa, det kan jag lova.
Åker om ca 5 timmar från Gävle, och planet lyfter kvart i åtta. Sen är det byebye Sverige!

Tror jag ska försöka sova en timme eller två nu, även fast jag är alldelens för pigg för det för stunden men jag har så svårt att sova i bilen och på planet för jag vill ju hinna se allt, hihi.

Jag kommer inte att ta med mig datorn eftersom va vi förstått av beskrivningen på hotellets hemsida så finns det internet på hotellet men det är datorer man får sitta vid (alltså inte som när vi va i Spanien i vintras där vi köpte wi-fi) Men jag tittar nog in någon gång under veckan och berättar hur vi har det :)

Godnatt allihopa











(dålig kvalite här på blogg.se)

fredag den 13

Nej, jag har verkligen inte varit aktiv jag vet ;)
Men inte har det varit en så märkvärdig vecka så jag måste ha skrivit.
Vi har mest tagit det lugnt, jag och älskling, och såklart räknat ner dag för dag och tidigt imorgon natt åker vi, vid en 2-3 ungefär :D
Snart ska vi ner till sommaryran, som vi även besökte igår men då i sällskap av Hanna, Annah, Victor och Vivi. Älksling står här och visar upp sina fina kläder han köpt idag, så söt så! ♥

Förhoppningsvis har jag ett nytt objektiv imorgon när jag kommer hem från Borlänge!
Mamma frågade igår hur mkt det jag vill ha kostar och det låter som att jag ska få låna pengar till att köpa ett men eftersom jag ska på kalas i Borlänge imorgon, så hoppas jag de åker och köper ett medans jag är borta :)

Men nu ska vi visst gå när som helst!
Hejsvejs

Kul dag..

Bråk och eventuellt en inställd resa också, inte okej dag...
Så trött och less, skönt med en dag kvar på sommarjobbet !

ramen


Exempelbilder i den nu, ska sätta in bilder på mig och älskling sen ♥

1 augusti!

Sitter i sängen med en skål godis och en nintendospelande lillasyster, mamma och låtsaspappa är och hämtar badrumsmöbler och byter en ram jag köpte idag som gick sönder. Va på Dollarstores av alla butiker både igår och idag och fyndade. Bla texten "Prinsessa" och ett "♥" Som jag satt upp på väggen nu :) Hittade ju också en fin Ram i form av bokstäverna "LOVE" men den gick sönder så den är dom som sagt och byter. Va även på IKEA en sväng igår och fick en ny kudde, och OM jag sovit gott inatt! Love it.

Ska snart gå och duscha sen fixa till mig lite sen ska vi fira mormor som fyller år imorrn egentligen :)
Jobb imorron igen så jag drar hem till pappa ikväll och sover. Så sköönt med sista veckan, kommer gå fort sen är det back to sommarlov ;)

Saknar min pojke gör jag också, men som sagt går dagarna så fort att han snart är hemma igen! ♥


dålig bild eftersom jag va så smart och lämnade kameran hos pappa!
vet inte om jag ska ha sådär med hjärtat, vad tycker ni? :)