weekend has come

Äntligen helg igen, skönt men tråkigt för jag kom nyss hem från älskling eftersom han ska åka till skåne och stanna till på tisdag :( Saknar han redan.. Men idag ska jag och Cajsa hitta på nått, så jag kommer inte ha tråkigt. Sen får vi se när jag ska träffa Annah som snart kommer hem från danmark :)

Riktigt skönt att det är sista veckan att jobba nästa vecka iaf, sen är det en veckas ta det lugnt och sen drar vi till Rhoooodos! I love it ♥

Det är bara så synd att jag inte hinner köpa objektivet jag vill ha innan vi åker, så risiga bilder är att räkna med :( Men ska kanske köpa en liten undervattenskamera (kanske en digital en) som jag ska ha med mig, men jag får se :P

Nu ska jag kolla runt lite, va några dagar sen jag satt vid datan sist

waka waka

Cha Cha bloggen ;)
Sitter hos Lisette nu, vi lagar mat och dunkar musik, det blir potatis och qournfärs här! Har varit ut på en promenad med Sabina, Lisettes söta dalmatin, för en stund sen :) Och nu har jag hunnit hälsa på aaalla djuren, de tre katterna och fiskarna och marsvinen. Minns när jag själv hade ett litet marsvin men blev snabbt påmind om min allergi när jag kom hit, hade helt glömt bort det! :O

Nu äre snart mat, och jag har inget mer att skriva

mammas dag

Vaknade upp bredvid min pojke ♥ åt frukost och gick ut och sålde tidningar i regnet, gick sådär.. Åkte över till mig efter de eftersom det är mammas födelsedag idag, 38 år blev hon idag så jag sprang ner med älskling på stan igår och köpte en navelpiercing med en blå sten och en delfin på :) Köpte även med en Aftonbladet. Fikade och satte oss och nörda super mario på det gammla super nintendot, hehe vilka nördar vi är jag och bby ;)

Har spelat fram till för en stund sen då vi åt lite och nu ligger vi här i sängen, älskling kollar på sporten och strax ska vi åka över till Tulle och jailbreaka älsklings's nya Iphone han fick idag, sen ska jag hem och sova.
Jobb imorrn igen..

Nu ska vi åka! Hejhej

sommarkväll

Va ner på sommarkvällen ikväll. Inhandlade en BH, navelpiercing & godisrem :)


H&M


Guldfynd

NattNatt

LG BL20

Ja det va var Lisette hittade i buskarna när vi städade idag :o
Hon sa: "här ligger ju en telefon, och den verkar hel" och mycket riktigt var den i full gång, men hade endast ca 0,34 kr på kontantkortet så att försöka lista ut telefonnumret va inte så lätt. Försökte på alla sätt och vis.. Våran arbetsledare Johan tog hand om den ifall någon skulle ringa och efterlysa den men än har ingen hört av sig vad jag vet. Stackars den som tappade den, kan inte vara kul när den kostade runt 1700:- och verkade rätt så ny (satt lite skyddsplast kvar fortf)..

En sån här är det



Ska snart gå och duscha, sen försöka få nån ordning på Nintendospelet jag plocka fram från vinden här om dagen. Det är ett sånt här gammalt Nintendo 1 som jag senast spelade på när jag kanske va 8-10 år :P

Och nu har vi ju även ett Nintendo Wii här hemma sedan två år tillbaka ungefär, lite roligt att se hur det utvecklats med design och allt

VS  


Ha en fin kväll :)

händelserik dag

Jobbade ju mellan 7 och 16 idag som vanligt, och både oväntade OCH roliga saker hände :P
Bl.a vart jag och Lisette jagade av en riktigt bitchig fiskmås som tydligen vaktade sin unge, den höll verkligen på att bokstavligen flyga på oss :o Sen träffade vi minst fyra katter (inte samtidigt) jättesöta :) Hittade en ölburk på 10,2 % :o aldrig sett så mkt förr även fast de säkert är jättevanligt bara att jag inte är så inne i den "branchen" ;) Hahaha! Hittade även en död fisk när vi städade och höll på att spy när vi bytte sop-påsar i soptunnor, inte vidare trevligt.. När vi väl jobbat klart begav jag mig till älskling ♥ Väl där säger han åt mig att blunda, och vad gör han? Jo sätter ett superfint halsband runt halsen på mig, gobit! ♥ Hade planerat att gå ner på stan och köpa ett själv, men eftersom älskling hann ner före mig fick jag ett av honom :)
Tack så jättemycket älskling!!



Dags att sova så jag orkar med morgondagen ;)
Godnatt!

snart helg!

Så var det nästan helg. Ännu en jobbdag har flygit förbi, jag som tycker det var måndag nyss! Hela dagen har spenderats med att rensa, sopa och lyfta - i stekande sol - så jag är rätt trött nu.. Kom hem strax efter fyra och slängde mig in i en låång dusch så smutsig som jag var :) Har nyss bäddat rent i sängen och strax är det mat.

Hoppas på att få träffa älskling en stund när han spelat fotboll, saknar att ha han bredvid mig när jag vaknar varje morgon som jag blivit så bortskämd med nu på lovet ♥

Nu ska jag bege mig till köket, höres!

oväntat besök!!

Nyss, alldelens nyss kom katten in, och vad droppar han på golvet om inte en NÄBBMUS! Mitt framför ögonen på mig och syster OCH inälvorna hade åkt ur så det vart en blöt fläck på golvet..
Jaa va säger man? Duktig kisse? *host*


stackars liten.. :(

första dagen på jobbet

..är avklarad efter mycket vattendrickande, sol och slit ;)
Kom dit till kvart i sju imorse och sen kom min första arbetskollega strax efter. Kort efter de kom en tjej som jag tyckte jag kännde igen från tidigare men jag kunde inte komma ihåg från vart, men sen när hon väl frågade vad vi andra i gruppen hette så berättade hon att hon kännde igen mig och det stämde eftersom hon varit tillsammans med Tobias's klasskompis Jonas. Tänk vad världen är liten ibland :)

Nu äre dags att sova för jag är totalt slut i kroppen som den klenis jag är och att gå upp klockan kvart i sex på morgonen tar verkligen på mig såhär mitt i sommarlovet. Så nu ska jag försöka få mig några timmars sömn!

önskar en godnatt (;

slut på semestern

..för ett tag iallafall, för imorrn börjar jag jobba! Står just nu och provar jobbkläderna och ska strax kasta mig in i en dusch och sen sova, upp med tuppen imorrn eftersom jag börjar 07.00!

Klev upp vid åtta imorse och gick ut och sålde tidningar och jag & älskling har verkligen träffat de trevligaste grannarna (de bor inte precis granne men på samma gata) på hela alderholmen. De är alltid lika glada, pratsamma och suuupernöjda med att få tidningen direkt hem varje söndag ;) Skönt med trevliga stamkunder!

Vid tolv åkte jag & älskling ut med hans föräldrar till Bönan en stund, fotade lite där men visar bilder imorrn eller nått för jag hinner inte nu. Sen åkte vi och firade älsklings bror som fyller 23 idag, blev kvar till kl 5 ungefär och sen åkte vi hem och tog de lugnt. Svängde förbi Max nu vid åtta och tog med oss maten upp till pappa och gosade med kissarna en stund och nu är jag hemma.

Ska slänga mig in i en dusch nu, och sen soova
ciao!!

keeway focus

Ja det vart den moppen jag ville ha! :)
Tog en första tur redan igår kväll men idag åkte vi till Furuvik jag älskling och lillasyster så det vart den första riktiga turen och den är sååå mycket bättre än Baotian på alla sätt & vis! Hehe, inte så konstigt men :P


ser precis likadan ut som den på bilden, har inte hunnit få kort på den

Ja idag har vi varit ute i Furuvik, gick först i parken och så in i "regnskogen" där alla spindlar ormar finns och nu har de krokodiler! Sen gick vi och la oss vid poolen och blev kvar till 5 ungefär. Va ner på sommarkvällen på stan en stund, inhandlade Om jag kunde drömma så nu har jag något att göra när jag solar, bl.a imorrn för då bär det iväg till Furuvik igen :)

Nu ska jag och bebisen min sova, godnatt! ♥

moppelös för tillfället

..men kanske inte senare ikväll ;)
Skulle åka till Furuvik med älskling i söndags och vi tog stora vägen ut men lite mer än halvvägs så lägger moppen av, ryker och vägrar starta. Fick ta älsklings moppe till Furuviksparken och lämna baotian kvar efter vägen, sen när vi skulle hem fick min låtsaspappa köra hem moppen, eller ja den gick ca 20 m till sen dog den igen och han fick bogseras av älskling hela vägen hem. Sen skruvade han med den en stund men insåg att det va lika bra att sälja den, så jag tog kort på den och senare på kvällen åkte den in på blocket för 1200:- för vi tänkte att den säkert passade som reservdelsmoppe och GISSA om den vart populär,
efter 1 timme ringde en kille och var intresserad(!) Så han kom ner igår (måndag), tittade lite och sa: "men det är väl lika bra att slå till på en gång då" och så lastade de på moppen, betalade och åkte.
Poff och den var väck, sen satte vi oss ner och kollade efter en ersättare  samma kväll. Hittade en Keeway Focus som verkade fin så Thomas (min låtsaspappa) ringde och säljarens pappa skulle be sonen ringa men vi hörde inget, men så idag ringde han upp och nu ska vi åka och kolla på den ikväll! :D

Så kanske har jag en Keeway innan kvällens slut, hoppas hoppas så jag slipper åka buss :P

sunday morning

Ännu en stekhet dag och vi har precis varit ute med aftonbladet, gick inge vidare eftersom ingen verkar vara hemma denna soliga varma dag.. Igår spenderade vi dagen i Furuvik med familjen, solade badade och kollade på djuren. Kollade även på lillasysters dansuppvisning där, lika duktig som alltid :) Åkte hem vid kl 6 på kvällen, packade och for vidare till älskling och åt & duschade. Tog moppen in till stan vid nio eftersom vi ju skulle på bio med Cajsa och Jossan, Eclipse såg vi! Väldigt bra tycker jag den va, längtar redan efter en fjärde film för jag vill ju se när de gifter sig och allt! :) Vill försöka läsa alla böckerna också, men får se när jag har tid för det..

Nu ska vi bara invänta älskling's mamma och hennes väninna sen ska vi ner på stan och försöka fixa så älskling får en ny iphone eftersom den såå "gamla" fick ta sig ett ofrivilligt bad i Furuvik i förrgår ;)

1 juli

Tycker nyss jag skrev att de var 1 juni, veckorna bara flyger fram!
Snart jobbar jag en månad, sen åker vi utomlands, skolan drar igång och vips är det nyår.. Eller så fort går de väl inte men.
Första juli som sagt och idag vaknade vi hos pappa vid tio ungefär, käkade frukost och packade ihop och åkte ner till älskling för att lämna av allt innan vi begav oss vidare mot myggiga Forsby. Märkte nu på kvällen att jag har minst 5-6 myggbett efter den lilla stunden i hammocken.. Älskling spelade iallafall lite fotboll med smågrabbarna och jag tog en promenad med Greta. Stannade ett par timmar sen lunchade vi på Max och gick ner på stan. Köpte en klänning/tunika och ett par shorts på Gina Tricot :)




Efter 'shoppingen' tog jag en promenad upp till mammas jobb eftersom jag lovat henne att fixa naglarna på henne då hon ska till The Studio imorgon och fotas. Efter massa fläng runt halva stan så hann vi ändå inte fixa manikyrgrejer (som jag trodde mamma redan hade fixat) så jag föreslog att hon ska köpa lösnaglar imorgon i sthlm och så blir det.

Nu sitter jag här i sängen hos älskling, verkar inte bli nån film eftersom vi har glömt dosan till dvd'n hos papi..
Jaja, nattinatti :)