slappdag

Har verkligen varit en slappdag idag, kom till skolan till strax före halv nio och givetvis är läraren sjuuk! Så jag drog hem igen och satte igång och städade vid 10 ungefär, hehe. har mest bara skräpat runt här hemma idag, fick veta att vi kunde stanna hemma helt för på idrottslektionen skulle vi bara svara på lite frågor som vi lika gärna kunde göra hemma. Så jag stannade hemma och har fram till för en stund sen suttit och hållt på med uppgiften. Nyss ringde min söta pojke och sa att han hade slutat så nu ska jag gå och packa och fara ner till honom ♥ Suupermysigt att det är helg redan! Ledig imorrn, jappjapp ;) Sover kvar hos älskling inatt, sen åker vi över till bästaste Annah imorrn och pluggar lite, sen får vi se vad kvällen bjuder på. Många blir vi iallafall verkar det som!
Nu ska jag packa och ta moppen ner till bby!
byyee

tha clothes

ja som jag lovade, och lyckades hålla ;)
bilder på dagens inköp:

Vit tunika - Gina Tricot


Jeans leggings - Gina Tricot


Bikini - H&M



godnatt nu! ;)

nationella prov

Ja idag var det nationella i engelska, gick skitbra eftersom det var suuuuperlätt ämne att skriva om! Började skriva kl tio och var klar till elva, otroligt skönt. Åt i skolan med Annahpanna och sen drog vi ner på stan, vart ett par nya leggings, en tröja och en BIKINI :D Woho jag har äntligen hittat en bikini, så jag vart supertaggad att sola idag men  självklart har det varit kallt och molnigt (ja jag vet vad ett solarie är). Och så ska det tydligen bli skitväder på sista också, kuuuul..
Ge mig sommar!

inköpen har jag inte hunnit fått kort på, men det ska fixas så håll utkik under kvällen ;)
Nu ska jag fortsatta mitt slappande framför denhär
dumma burken, ciao ciao!

tröött

Dags att sova! Jag är nå grymt trött nu, behöver verkligen sova så jag orkar med nationella provet i engelska imorrn. Uscha jag hatar prov, särskilt sånna man inte kan träna till..

Godnatt kära läsare ;)

14.45

Hemma nu och tar en macka innan  jag ska rusa vidare. Föreläsningen va inte två timmar lång som vi trodde och det visade sig att Ellenor Pierre som vann Robinson 2009 va den som skulle föreläsa för oss. Hon pratade på konstant i ca en timme om hur tiden i Robinson hade varit och så självklart om att "Laget vinner alltid över den bästa" , haha.. Sen sa hon bara; har inte ni nå frågor så är jag klar!
Och då fick man gå.
Nu ska jag mumsa vidare på mackan, sen åka ner och hämta syster. Seen kommer älskling ♥

pusshej

företagsraggning på g!

Ja nu sitter jag och Maria här i ett grupprum och raggar företag att kontakta inför projektveckan v 22 då vi ska ut och intervjua och praktisera hos ett företag och sen redovisa det i form av ett radioprogram. Vi har kollat på gavle.cc i nån jääääääättelång katalog där alla och jag menar verkligen alla företag som finns (i gävle antar jag)! är på bokstaven B och har bläddrat minst 5-6 sidor, helt galet! Tänk att leta igenom stockholmskatalogen..
Iaf så har vi kontaktat en fotostudio som varken nån av oss visste om sedan tidigare, skulle vara riktigt awesome att följa en dag i studion! Vi har också tänkt fråga hos en tidning i Hudik.

Nu är det snart mat, blää fiskburgare har jag hört att det ska va, sen ska vi på nån föreläsning som BIG ordnat typ.
Efter skolan drar jag till lillasysters skola och plockar upp henne, sen kommer älskling till mig och ikväll är det min tur att laga mat, som varje tisdag. Hoppas mamma köper något gott (och enkelt) som jag kan laga :)
Nu ska vi fortsätta leta lite!
tjingeling cykelpling som annah brukar säga ;)
Krya på dig gumman,
it sucks when you are sick! ♥

oaktivt

Nå otrooligt lite skrivit sen torsdags ungefär, men jag har verkligen först inte orkat men sen inte haft tid. Orkar inte ta allt men de som behöver veta vad som hände vet de.

Nu ska jag släppa in katten så han får prova sitt nyyyya roooosa halsband :D

godnatt på engång för jag ska sova sen, trött tjej!


22.11


Nyss hemkommen från älskling, usch vad det hänt för mycket dåligt idag :( ♥
Jaja, nu sitter jag iaf här i sängen, katten tittar på mig som  att "Kom och lägg dig jag vill sova nu!" och jag är själv rätt trött lär jag säga. Så jag ska väl krypa ner nu när somhelst, så jag säger godnatt på en gång!



ps. glöm inte besöka älsklings blogg, http://morell.blogg.se/

egen lägenhet vore nåt!

Hej!

Har för en stund sen följt älskling ut till moppen eftersom han va tvungen att åka hem, vi har haft det så mysigt idag ♥ Han kom till skolan och väntade på att jag skulle sluta, sen gick jag till bussen och han åkte hem till mig och väntade och när jag kom hem så åt vi lite och sen hämtade vi lillesyster på skolan och åkte hem igen Jag började laga mat vid kl 6 och sen bara möös vi hela kvällen fram till nu ♥ Ååh vad jag önskar vi bodde i en egen lägenhet så man slapp skiljas åt på kvällarna :( Sova själv i en stor säng utan min älskling suger ..

På tal om egen lägenhet så hittade mamma en suuuuperfin lägenhet här om dagen som jag visade Verran idag! Så himla mysig och fräsch, skitsnyggt kök - ååh :D Så nu ska jag & Verris dit på fredag och kolla på den, lyckos henne om hon får den alltså! Blir så sugen på att flytta hemifrån när jag ser alla fina lägenheter, men det är inte så lätt att betala en lägenhetshyra utan egen inkomst..

Nu ska jag snart gå och sova, så himla trött eftersom det vart rätt sent igår. Ska se till att komma i säng i tid idag så jag är piggare imorrn!

Godnatt på er alla :)

 

 

:ppPPpPppp

Luunchtime och jag sitter här med Annah nu, har vart och ätit men det va inte jättegott så jag har ont i magen nu, typ halvhungrig :( bläää

Vi sitter och irriterar oss på alla dessa facebookgrupper med :pPpPPppp .. Hur orkar folk?
Nu ska vi ha matte och sen ska jag heeem hem hem, vet inte vad jag ska göra, göra klart mina rester tror ja :)

Ha det bra - denna soliga da ;D



vårdesign

Ändrat lite här i bloggen: vårig header, ny bakgrund (helt total misslyckad men endast för att prova, fixar ny senare) och en liten avslutande " /caroline♥ " som nu ska inbefinna sig i varje inlägg framöver :)

Jag vet att saker som tex profilbilden strular men jag skaa fixa det, just nu ska jag umgås med min pojkvän och ikväll ska vi till pappa för att äta! :)

Ha en fin dag


trött tjej

Jag behöver en helg nu, och bara tanken av att den börjar imorrn kl halv tolv känns underbart!
Idag har jag varit i skolan hela dagen, först webbdesign på förmiddagen och jag visade upp min fula hemsida jag gjort, halvfärdig känns de som för jag kommer ingen vart med att sitta hemma och fatta ingenting.. menmen

Idag när jag kom ut från klassrummet på idrotten möttes jag av något så underbart som min alldelens egna älskling! ♥ det är inte varje dag i skolan han hälsar på, jag vart så otroligt överraskad eftersom min telefon inte funkat sen igårkväll och därmed har jag inte haft någon kontakt med älskling :(
jag älskar dig älskling, mer än mest och ännumer ♥♥

Svängde förbi pappsen som äntligen kommit hem också, stannade en stund och sen skulle han handla så jag fick skjuts hem i hans sjukt stora jobb-bil, lät som en hel lastbil när vi brummade iväg, haha!

Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket mer än suttit här, skrivit lite på skolsaker också, pratat med älskling i telefon osv.. Nu tänkte jag att jag skulle gå och sova men ååh så sugen jag blev på min b&j jag har kvar i frysen!

aja, Godnatt från mig! ♥

jag idag

ben&jerrys!

Varit i skolan idag fram till halv fyra som vanligt, drog förbi pappa en sväng efter de sen hämtade mamma mig och vi åkte och handla, köpte min första ben&jerrys-glass ever! Sen åkte vi hem och jag gjorde mat, sen gick jag & syster ut och fotade, bilder finns att se här !

nu äre dags att sova!
denhär glassen vare jag köpte, lätt värd 52 spänn! suuuupergod ♥

13/4

Sitter här i grupprum med Sara, Veronica och Johan :)

Vi skriver om webbläsare och har valt Opera, snart klar med det!

Nu ska jag jobba på igen

fredag.

Så va det fredag igen, nästan hela lovet har bara flygit förbi - alldelens för fort tycker jag!
Ska snart åka till Cajsa för att spendera fredagskvällen där medans älskling är hos sin bror.
Imorrn kommer älsklings tremänning Lovisa till Högbo för att hopptävla, så vi ska dit och titta!


Lovisa Almqvist - Lord Dino

Hästen hon ska rida, riktigt fin! :)

bild lånad härifrån
(Tack till Sara som lärde mig fixa länkningarna!)

Godnatt

NU NATTBLOGGAR JAG LITE HÄR PÅ ÄLSKLINGS NYA IPHONE ;) DEN HAR DAMP SÅ DET BLIR STORA BOKSTÄVER, MEN VAD GÖR DET. NU SKA VI IAF SOVA, EFTER MASSA LEGEND OF THE SEEKER! GODNATT

tankspridd som få

Ja eftersom jag var så tankspridd i torsdags så glömde jag min el-sladd till datan kvar i skolan, och eftersom det varit påsk nu och röda dagar har inte skolan varit öppen så jag kunnat åkt och hört om de tagit hand om nån sladd.. Men det är ju ingen ursäkt till varför jag inte varit så aktiv här, anledningen är ju delvis att jag inte haft tillgång till min egna dator men jag har inte heller haft så stor lust till datan heller. Konstig kombination jag vet.

Har hunnit varit (och är nog fortfarande) sjuk igen, jag vaknade med ont i halsen och ont i kroppen och så i fredags och idag var det älsklings "tur".
Idag har vi varit i Ockelbo och hälsat på, och helt plötsligt blir han helt vit i ansiktet, börjar må illa och är trött så han går och lägger sig på en soffa och somnar, stackarn. När vi väl åkte hem på kvällen hände en del saker och resulterade i att vi gick till Amigo för att äta något. Där stämmde vi träff med Jossan och satt kvar och pratade om lite allt mellan himel & jord ett bra tag! Trevligt trevligt :)

Nu sitter vi båda framför varsin dator, och ska väl snart krypa ner i sängen, mysa & kolla på film :)
jag älskar dig så otroligt min pojke ♥